Film

Skribent

Mats Karlsson

21 juni 2010 | 23:37

"Killers" sexa på biotoppen

Efter en svag biohelg (mycket tack vare fotbolls-vm) kan vi konstatera att "Sex and the City 2" behåller sin förstaplats. Det är först på 6:e plats vi hittar en av veckans premiärfilmer, "Killers" och på tolfte platsen har vi "I min vildaste fantasi". Disneyfilmen "När man är i Rom" lyckades inte ens ta sig in på biotoppen.

I USA var det Pixar för hela slanten och det med råge. "Toy Story 3" spelade in fantastiska 110 miljoner under premiärhelgen och det blev nytt rekord för Pixar. Den gamle rekordhållaren var "Superhjältarna" med 70 miljoner dollar. Men ingen vinnare utan någon förlorare och denna gång blev det "Jonah Hex" som endast spelade in 5.3 miljoner på en produktionsbudget av 47 miljoner dollar. Det lär bli en rejäl kamp för att få igen dem pengarna.

Nu till helgen är det midsommar. Det har varit tuffa veckor för biografbranschen med kungliga bröllop, fotbolls-vm och nu blir det midsommar. Därför vågar man bara slänga upp en film denna vecka och det är sista Beckfilmen "Beck - Levande begravd".

Kolla in hela topplistan här

| 21 juni 2010 23:37 |