Serie

Skribent

Anna Thunman Sköld

18 juni 2015 | 12:00

Katie Holmes förför "Ray Donovan"

I den nyss släppta trailern för säsong tre har Katie Holmes lämnat "Dawsons Creek" långt bakom sig.
Om ni inte sett Showtimes stenhårda drama "Ray Donovan" är det dags att ta tag i det projektet nu. Liev Schrieber spelar titelrollens Ray Donovan, en fixare för stjärnorna och höjdarna i Hollywood, som tar hand om deras smutsiga byk när de råkat spöa på en groupie, visat homosexuella tendenser fast de utåt sett är strejta eller hamnat i knarkrelaterade trubbel. 

Det vanliga.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600

Ray Donovan har dock större problem på hemmafronten än vad någon av hans klienter kan ge honom. Han har svårt att vara trogen mot sin fru, hans tonårsdotter revolterar genom att bli ihop med en gansterrappare, hans farsa (en lysande Jon Voight) lyckas dra in honom i sina skumraskaffärer och hans bröder går ständigt på knäna. 

När den tredje säsongen nu drar igång 13 juli på HBO Nordic blir Donovan involverad i familjen Finney, när överhuvudet, miljardären och affärsmagnaten Andrew Finney (spelad av "Deadwood"-stjärnan Ian McShane) rekryterar honom. Men det blir snart till en maktkamp mellan Finney och hans dotter Paige (Katie Holmes) där Donovan finner sig vara en bricka i deras spel. 

Kolla in trailern här och se om du kan finna minsta spår av rara, lilla Joey Potter från "Dawsons Creek" (svar nej):


De tidigare två säsongerna av "Ray Donovan" finns att streama på HBO Nordic.
| 18 juni 2015 12:00 |