Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

25 oktober 2018 | 19:00

Kärt återseende när ”La Casa de Papel” fortsätter 2019 - se första teasern

Snart ska vi tillbaks till Tokyo, Nairobi, Berlin och Stockholm. Den tredje säsongen ska just börja spelas in, och här är ett litet klipp för alla fans.
Den spanska nagelbitaren ”La Casa de Papel” har med sina två säsonger blivit en av Netflix mest sedda icke-engelskspråkiga serier. Och även om historien om de kaxiga bankrånarna kunde ha fått ett tillfredsställande avslut där, så samlas nu hela gänget på nytt.

I ett nytt teaser-klipp får vi återse Tokyo, Nairobi, Berlin, Stockholm och Professorn förstås, när skådespelarna möts för en genomläsning av manus - ett tydligt tecken på att inspelningen snart kan börja.
 
 
När jag träffade Álvaro Morte (skådespelaren bakom Professorn) i Rom i våras, berättade han att han också kände viss tvekan inför en tredje säsong, till en början iallafall:

- Jag läste utkastet nyligen och undrade samma sak. Det hela är stängt, varför öppna det igen? Jag tror att svaret är... Álex Pina är en briljant manusförfattare, han står bakom de två första säsongerna. Varför inte lita på honom? Jag litar på honom fullt ut, och jag vet att han kommer skapa något fantastiskt. Vi vet ingenting om del tre, men när man pratar med honom säger han bara: "Wow, ni kommer aldrig att tro det!" Han berättar ingenting, och det är så spännande! Jag ser fram emot att läsa det första avsnittet.

"La Casa de Papel" återvänder med nya avsnitt någon gång under 2019.
| 25 oktober 2018 19:00 |