Skribent

Alexander Kardelo

29 maj 2012 | 20:01

Kajsa är Månadens bloggare

Flitiga skribenten Kajsa Blomberg, 24, står bakom Hollywood Reporter, utsedd till månadens blogg av oss på MovieZine.se.

Kajsa Blomberg kallar sig för certifierad filmnörd sedan barnsben. Hon är uppväxt med en Star Wars-älskande familj och är sedan dess "komplett fast".

- Jag är en sucker för maffiga superhjälte-filmer. Som ni säkert märkt på bloggen har jag en tendens till att gilla kanske lite mer "grabbiga" filmer (vi kan ha en hel genus-diskussion här men det sparar vi till en annan dag), men det innebär inte att jag inte kan uppskatta en hederlig chickflick om den faktiskt är bra.

- Huvudpoängen för mig är att det är bra manus, bra skådespeleri och bra regi, annars kan jag lika gärna gå hem. Har lite svårt för remakes, tar hellre en originell idé anyday, berättar Kajsa.

Till vardags är Kajsa en fattig heltidsstudent i Lund, när hon inte bloggar på Hollywood Reporter förstås - inte den amerikanska nyhetssajten utan sin eminenta filmblogg här på MovieZine.se. Vi i redaktionen älskar Kajsas brinnande engagemang för film och flitiga inlägg, och därför är hon utsedd till vår allra första Månadens Bloggare - stort grattis!

Följ Kajsas filmblogg här »

Vem av våra bloggare vill du nominera till Månadens bloggare? Maila oss och berätta.

| 29 maj 2012 20:01 |