Film

Skribent

Oscar Söderman

14 februari 2020 | 17:00

"Jurassic World"-skådisar tillbaka i trean

Jake Johnson och Omar Sy återvänder till dinosauriernas värld i Colin Trevorrows "Jurassic World 3".
Den tredje filmen i ”Jurassic World”-serien är för tillfället inbokad på en juni-premiär nästa år. Filmen kommer bli en återkomst för många Jurassic-veteraner. Tillsammans med Chris Pratt och Bryce Dallas Howard, huvudkaraktärerna i de två tidigare ”World”-filmerna, är även Sam Neill, Jeff Goldblum och helgens Oscarsvinnare Laura Dern från ”Park”-trilogin tillbaka.

Tack vare Collider kan vi nu även meddela att två till skådespelare från den första ”Jurassic World” gör sin återkomst, nämligen Jake Johnson (”New Girl”) och Omar Sy (”En oväntad vänskap”).
 
Sy spelade Pratts kompis och dinosaurietränarkollega Barry och kommer säkerligen bidra med sin dinosaurieexpertis i den kommande filmen också. Johnson spelade anställd på nöjesparken. Hans plats var dock i kontrollrummet, många av scenerna han hade delades med komikern och skådespelaren Lauren Lapkus. Om Lapkus kommer tillbaka till den avslutande filmen i trilogin har inte nämnts.

Ännu är detaljer om handlingen begränsade, men de som såg ”Jurassic World: Fallen Kingdom” kan nog göra en rätt god bedömning om premissen till den kommande filmen. Regissören och manusförfattaren Colin Trevorrow är tillbaka i registolen för att avsluta serien han startade 2015.

Finns det några fler karaktärer ni vill se återvända till serien?
| 14 februari 2020 17:00 |