Film

Skribent

Alexander Kardelo

1 februari 2022 | 14:33

"Jurassic World: Dominion" blir inte den sista i filmserien

"Vi vill göra mer i Jurassic-världen", säger producenten Frank Marshall.
Sommarens stora biofilm "Jurassic World: Dominion" blir ett avslut på "Jurassic World"-trilogin. Men det betyder inte slutet på den mycket framgångsrika filmserien som låtit dinosaurier förtrolla publik i snart 30 år.

Slashfilm har snackat med producenten Frank Marshall som än en gång påpekar att han och studion Universal ser mer potential (läs: pengar) i franchisen:

- Jag tror att "Dominion" avslutar trilogin, men vi kommer inte att nöja oss så. Vi kommer att vänta och se vad framtiden bär med sig. Vi har en underbar serie, "Kritalägret" på Netflix. Vi vill såklart göra bra kvalitetsfilmer med fantastiska berättelser, manusförfattare och regissörer, men vi väntar oss definitivt mer i "Jurassic"-världen, säger Marshall.
 
Chris Pratt som Owen Grady i "Jurassic World: Dominion"
 
Filmernas producent sade redan våren 2020 att den nya filmen blir "början på en ny era" och lämnar öppet för fler biofilmer. En annan möjlighet är ju en live-action-serie som det ryktades om häromåret.
 
"Jurassic World: Dominion" regisseras av Colin Trevorrow och låter Chris Pratt och Bryce Dallas Howard möta originaltrion från "Jurassic Park" - Sam Neill, Laura Dern och Jeff Goldblum. Det blir svensk biopremiär i juni.
| 1 februari 2022 14:33 |