Film

Skribent

Alexander Svensson

4 april 2024 | 00:45

Julia Garner spelar Silver Surfer i Marvels "The Fantastic Four"

"Ozark"-skådisen ansluter sig till Pedro Pascal och Vanessa Kirby i en allt mer späckad rollista i "The Fantastic Four".
Ytterligare ett namn ansluter till “The Fantastic Four”, och det rör sig om Julia Garner. Enligt Deadline har hon fått rollen som den ikoniske antihjälten/antagonisten Silver Surfer.
 
De flesta känner igen Silver Surfer som en man, men håll i högafflarna: ingen har ändrat på den gamle surfaren. Julia Garners Silver Surfer är en karaktär vid namn Shalla-Bal, som funnits i serietidningarna sedan 60-talet, och besitter samma krafter som den ursprungliga Silver Surfer. I serietidningarna existerar de alltså parallellt, och har tillochmed ett romantiskt förhållande.
 
Julia Garner, som nu kommer att få äran att spela Shalla/Silver Surfer är känd från projekt som “Ozark”, “Inventing Anna” och “Sin City: A Dame to Kill For”.
 
 
“The Fantastic Four” regisseras av Matt Shakman och har Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn och Ebon Moss-Bachrach i rollerna som de fyra fantastiska hjältarna. Premiären är satt till 25 juli 2025.
| 4 april 2024 00:45 |