Film

Skribent

MovieZine

14 maj 2017 | 14:30

Josh Gad kommenterar Pingvinen-ryktet för första gången

Skådespelaren hintade om att han kanske skulle spela den ikoniska rollen i Matt Reeves "The Batman", men ligger det någon sanning bakom det?
Josh Gad kan uppenbarligen konsten att trolla. Han la för några dagar sedan upp en bild på den klassiska Batman-skurken Pingvinen på sitt Twitterkonto, och sedan dess har rykteskvarnen malt som aldrig förr. Men när han nu för första gången kommenterar varför han la upp bilden, verkar det inte finnas sådär överdrivet mycket substans bakom ryktena.
 
I en intervju med MTV News säger han så här:
 
- Jag har bara lite kul. Verkligen. Jag lovar! Det ligger inget bakom det. Folk på internet blir bara helt vilda. Jag har bara lite kul genom att lägga ut saker.
 
Tydligen har han inte ens träffat regissören Matt Reeves:
 
- Jag har inte träffat Matt Reeves. Nej, nej, nej. Verkar vara en fantastisk snubbe. Jag älskar hans arbete.
 
Men Gad verkar inte heller motsätta sig att spela Pingvinen i "The Batman", om möjligheten skulle dyka upp:
 
- Nej, absolut inte! Jag skulle verkligen älska att spela Pingvinen i "The Batman"-filmen. Men det finns inget mer vi behöver prata om här. Vi får helt enkelt se. Vi får se. Jag lägger bara ut idén!
 
Josh Gad vill alltså spela Pingvinen. Så mycket står klart. Däremot är det oklart om han lade ut bilden för att få DC:s uppmärksamhet, eller om det faktiskt pågår förhandlingar. Vi lär inte ha hört det sista i historien...
 
| 14 maj 2017 14:30 |