Skribent

Alexander Kardelo

12 augusti 2012 | 21:30

Jonna Vanhatalo är vår nya skribent

Lär känna den senaste filmrecensenten i MovieZines redaktion.

Jonna blir den som förstärker vårt skribentteam från och med i höst. Hon har redan smygstartat med recensioner av DVD-aktuella "Skönheten och monstret i Paris" samt klassikern "Trollkarlen från Oz". Välkommen in i teamet!

Hur känns det?

- Det är jättekul! Jag var på min andra pressvisning nu och det är verkligen jätteroligt. Det kliar verkligen i fingrarna, man vill hem och skriva direkt.

Hur ser ditt filmintresse ut?

- Jag tycker om nästan allt i filmväg. En film ska vara bra, vilken genre det är i spelar mindre roll. Jag har alltid tyckt om film, och på senare år när jag har varit hemma mycket med barn har jag haft mycket tid till att titta på film. Favoriterna varierar, men nu har jag varit i skräckträsket en tid. Grejen är att jag alltid har varit mörkrädd så det går inte riktigt ihop, men det är det som är så kittlande. Jag vågar inte se filmerna men gör det ändå, och sen är jag jätterädd, haha! Men jag gillar det.

Du har hunnit se två filmer till, vars recensioner publiceras inom kort. Kan du ge ett kort omdöme?

- "Palme" var väldigt stark, jag grät mycket under den visningen, det säger ju hur berörd jag blev. Det är stort av en dokumentär. "Hope Springs" måste jag hem och smälta lite. Den är fin, gullig, bra. Något sånt blir det.

| 12 augusti 2012 21:30 |