Film

Skribent

Alexander Dunerfors Kardelo

16 juni 2012 | 14:01

Jonah Hill är tillbaka i "Django Unchained"

Han fick tacka nej till en roll hos Quentin Tarantino på grund av schemakrock, men Jonah Hill är nu tillbaka för att spela en annan karaktär.

Två trailers har redan släppts och gör oss inte direkt mindre förväntansfulla på Tarantinos hämndsaga i vilda västern. Men inspelningen pågår än, likaså sista sekunden-ändringarna i rollistan, skriver Deadline.

Jonah Hill, från början påtänkt att spela rollen som Scotty Harmony, grabben som förlorar Djangos fru Broomhilda till slavägaren Calvin Candie, har nu fått en annan hemlig roll i "Django Unchained". Kul för honom, och trevligt för oss som bara just fått ett smakprov på Hills skådespelartalanger utanför komedigenren (dags att kolla in "Moneyball" om du inte redan har gjort det).

Han ansluter sig till en redan imponerande rollista med Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx, Christoph Waltz, Don Johnson och Samuel L. Jackson i spetsen.

Hill är också aktuell i komedin "Grannpatrullen" på bio i augusti, och ska snart börja inspelningen av Martin Scorseses "The Wolf of Wall Street".

"Django Unchained" får svensk biopremiär 18 januari.