Film

Skribent

Cristian Sarmiento

4 november 2022 | 11:00

”John Wick”-prequeln ”The Continental” till Prime Video

Mel Gibson och Colin Woodell i rollensemblen när serien släpps under 2023.
John Wick-franchisen utökas med prequeln ”The Continental”, utan Keanu Reeves.
 
Serien skall utspela sig under 70-talet och handla om hotellet där lönnmördarna håller hus. Vi får se en yngre version av den skrämmande hotelldirektören Winston Scott som i serien spelas av Colin Woodell (”The Flight Attendant”), skriver The Wrap.
 
- John Wick-filmerna har skapat en detaljerad och trevlig värld som vi fått se på bioduken det senaste decenniet. Vi är otroligt stolta över att få vara en del av det och fortsätta bygga på handlingen och erbjuda tittarna en bakgrundshistoria till det ökända hotellet The Continental och dess karaktärer, sa Chris Mansolillo – chef för innehållet på Prime Video.
 
Med förhoppning om att ”The Continental” blir en av 2023 års stora streamingserier så tror Lionsgate Television som står för produktionen att den passar perfekt in i Prime Videos katalog och kan få John Wick-universumet att växa. 
 
I ”The Continental” ser vi även Mel Gibson och Ben Robson (”Vikings”). Serien är skapad av Kirk Ward, Greg Coolidge och Shawn Simmons.
 
John Wick-filmerna har genom åren dragit in nästan 600 miljoner dollar och den fjärde filmen ”John Wick: Chapter 4” släpps på biograferna i mars 2023.
 
Ser ni fram emot en prequel till John Wick?
| 4 november 2022 11:00 |