Film

Skribent

Alexander Kardelo

2 juni 2017 | 16:30

”John Wick: Chapter 3” kan spelas in i höst

Förhoppningsvis med samma manusförfattare, regissör och huvudroll som sist.
Goda nyheter för alla actionälskare där ute! ”John Wick: Chapter 3” är på gång med manusförfattaren Derek Kolstad tillbaka för tredje gången.
 
Hollywood Reporter skriver dessutom att studion Lionsgate vill skynda på filmen och ställa Keanu Reeves framför kameran redan till hösten - även om skådisen inte är officiellt klar än.

Del tre kommer sannolikt att regisseras av Chad Stahelski, som stod bakom de första två filmerna i actionserien. Han har nyligen berättat i en intervju med Collider hur han vill utveckla John Wicks och de andra lönnmördarnas värld:

- Vi kommer inte nödvändigtvis att göra en större film, men vi vill dyka djupare in i den här världen. Jag känner att det finns nyanser som jag skippade i tvåan, som jag vill gå tillbaks till. Till exempel hur det funkar i olika delar av New York. Det blir inga enorma actionscener, det vore ett misstag. Vi vill hellre visa er mer coola detaljer.

De första två ”John Wick”-filmerna blev stora biosuccéer på liten budget. Första filmen kom 2014 och spelade in 88 miljoner världen över. "John Wick: Chapter 2" släpptes på bio i början av året och har uppnått intäkter på 166 miljoner.
| 2 juni 2017 16:30 |