Serie

Skribent

Erika Jarhed

13 februari 2023 | 12:30

John Cleese avslöjar detaljer om nya säsongen av "Pang i bygget"

Tredje säsongen av "Pang i bygget" är på gång och nu har skaparen, och skådespelaren, John Cleese gått ut med fler detaljer om vad vi kan vänta oss
Förra veckan meddelades det att tv-klassikern "Fawlty Towers", eller "Pang i bygget" som vi känner igen den som, från 1975 och 1979 kommer att få en tredje säsong.
 
MovieZine rapporterade då att den nya serien ska utforska hotellmanagerns, Basil Fawlty (spelad av John Cleese), relation till sin okända dotter, som även kommer att spelas av Cleese riktiga dotter. Men nu har han avslöjat fler detaljer om den nya säsongen.
 
Indiewire skriver att Cleese berättar att tredje säsongen kommer att utspela sig på ett litet boutiquehotell på en karibisk ö. 
 
- Om det utspelas i Karibien blir det mångkulturellt. Människor i hotellbranschen kommer från hela världen, så man kan föra samman väldigt många olika människor. Det som kännetecknar "Pang i bygget" var just atmosfären som skapades på hotellet.
 
Eftersom Cleese under de senaste åren gnällt mycket kring den så kallade "woke-kulturen" så undrar många fans om hans värderingar kommer att spegla innehållet i den nya säsongen av "Pang i bygget". Men Cleese ger nu svar på tal till de kritiker som spekulerar.
 
- De kanske borde skriva ett avsnitt som de tycker är acceptabelt. Det kanske inte blir särskilt roligt, men det hade säkert gjort många av deras läsare nöjda. Men idén om att allt kommer att handla om "wokery" har inte fallit mig in. 
 
Exakt när tredje säsongen kommer att få premiär har ännu inte meddelats.
 
Ser ni fram emot en fortsättning av tv-klassikern?
| 13 februari 2023 12:30 |