Film

Skribent

Josefine Krischausky

14 december 2022 | 13:00

John Cena möter Jason Momoa i ny actionkomedi

Skådespelarna reser iväg på actionfylld semester i den kommande Warner Bros-produktionen "Killer Vacation".
John Cena och Jason Momoa har figurerat i samma filmuniversum tidigare, som DC-hjältarna Aquaman och Peacemaker, men nu har det blivit dags för dem att visa upp sin kemi på riktigt. De muskulösa skådespelarna är klara för varsin huvudroll i "Killer Vacation", en kommande actionkomedi från Warner Bros. 
 
Enligt källor till Variety kom Cena och Momoa i kontakt med varandra under inspelningen av nästa "Fast & Furious"-film, och blev därefter sugna på att spela in en film tillsammans. Några detaljer om handlingen i "Killer Vacation" är inte kända, men av titeln att döma kommer vi troligtvis få följa en semester som på något vis går snett.
 
Momoa i en av sina senaste filmroller, i fjolårets "Dune". 
 
Filmens manus har skrivits av kusinerna Mark och Brian Gunn, medan DC Studios-VD:n Peter Safran är ombord som en av producenterna. Det är ännu inte klart vem som regisserar projektet.
 
Cena har för närvarande flera filmroller på gång, bland annat i "Die Hart 2" och actionkomedin "Freelance", samtidigt som en andra säsong av "Peacemaker" är på väg. Förutom kommande "Fast X", är Momoa närmast aktuell i "Aquaman and the Lost Kingdom", som får premiär i slutet av nästa år. 
| 14 december 2022 13:00 |