Film

Skribent

Josefine Krischausky

26 januari 2021 | 11:30

John Boyega och Robert De Niro spelar i Formel 1-drama hos Netflix

Regissören Gerard McMurray återvänder till streamingtjänsten med kriminaldramat "The Formula".
John Boyega och Robert De Niro är två av de medverkande i en kommande Netflix-film med titeln "The Formula", rapporterar Deadline. I registolen sitter Gerard McMurray, som tidigare har regisserat bland annat Netflix-originalet "Burning Sands".
 
Filmens handling kommer följa en begåvad Formel 1-förare som blir tvingad att sadla om till flyktförare, för att rädda sin återstående familj.
 
Till McMurrays senaste regiprojekt hör skräckfilmen "The First Purge", samt ett av avsnitten i den uppdaterade versionen av serien "The Twilight Zone". För "The Formula" kommer han också skriva manus och producera, och även De Niro står som en av filmens producenter. 
 
Boyega sågs senast i antologiserien "Small Axe", och filmar just nu "They Cloned Tyrone" tillsammans med Jamie Foxx. Även De Niro har flera projekt på gång. Han avslöjades nyligen som en av de medverkande i David O. Russells nya filmprojekt, och spelade nyligen in thrillern "Wash Me in the River".
 
När "The Formula" kommer dra igång sin inspelning är ännu inte bekräftat, men detta känns definitivt som en skådespelarduo att se fram emot. 
| 26 januari 2021 11:30 |