RYKTE

Skribent

Carlos De La Vega

10 september 2023 | 15:00

Joe Rogan med i "Grand Theft Auto 6"?

Kommer Joe Rogan vara med i "Grand Theft Auto 6"? Enligt de senaste ryktena kommer episoder från "The Joe Rogan Podcast" att inkluderas som en separat radiokanal i det kommande spelet.
Om ryktet visar sig vara sant, kommer nästa del i den klassiska spelserien "Grand Theft Auto" släppas nästa år. Precis som vanligt när det gäller ett så efterlängtat spel som "Grand Theft Auto 6" så kommer det bli en hel del ryktesspridning och "läckor" inför release, så fram med det stora saltkaret för till det senaste ryktet behövs det en rejäl skopa salt. 
 
Ryktet om att världens största podcast, "The Joe Rogan Podcast" kommer att ha en egen radiokanal kommer från Audioviser. Det är fortfarande oklart om det kommer att inkludera hela avsnitt eller bara utvalda klipp från podcasten.
 
"Grand Theft Auto 5" innehöll en minnesvärd scen där karaktären Michael "trippar" på DMT och upplever en märklig sekvens med schimpanser och utomjordingar som kidnappar honom. Om man har följt Joe Rogans podcast de senaste åren vet man att det finns tre ämnen som Joe verkligen älskar att diskutera, nämligen droger, utomjordingar och apor. Det är svårt att tro att Rockstar Studios inte hade Joe i åtanke när de skapade den scenen.
 
Kika in det här klippet, ser inte det här precis ut som något Joe Rogan skulle kunna komponera ihop i sitt huvud?
 
 
Joe Rogan har tidigare medverkat i EA Sports UFC-serien, så han är inte helt främmande för att dyka upp i spelvärlden.
 
Som ett hängivet fan av Joe Rogans podcast hoppas jag verkligen att det finns någon sanning i detta rykte. Att lyssna på när Joe Rogan diskutera big-foot, utomjordingar och apor medan man sladdar runt i en bil i "Grand Theft Auto" låter som en perfekt kombination. 
 
Visst passar Joe Rogans galna teorier och åsikter perfekt in i "Grand Theft Auto"-universumet eller vad tycker du?
| 10 september 2023 15:00 |