Film

Skribent

Erika Jarhed

29 mars 2023 | 11:30

Joaquin Phoenix hoppar på western med "Midsommar"-regissören

Snart får Joaquin Phoenix och Ari Asters skräckkomedi "Beau Is Afraid" premiär, men nu bekräftas det att de återigen kommer att samarbeta i ny westernfilm.
Joaquin Phoenix är i full gång att spela in uppföljaren till 2019 succé "Joker", som har namnet "Joker: Folie á deux" tillsammans med Lady Gaga. Men nu skriver Screen Rant att Phoenix även är på gång med ett helt nytt projekt med ingen mindre än regissören Ari Aster. Filmen uppges att vara en westernfilm, men som ännu inte har fått något namn.
 
Detta kommer inte vara första gången Phoenix och Aster samarbetar då deras film "Beau Is Afraid" snart får premiär (28 april), som beskrivs att vara en skräckkomedi. Se den skruvade trailern här!
 
"Beau Is Afraid" får biopremiär 28 april.
 
Aster är en mästare inom skräckgenren då han debuterade som regissör med filmen "Hereditary" och följde sedan upp med "Midsommar" från 2019. Men nu väljer han alltså att vidga sina vyer och testa western-genren.
 
Detaljer om Phoenix och Asters nya filmprojekt hålls fortfarande väldigt hemligt, då vi varken har fått veta vad den kommer att handla om, när inspelning drar igång och när den får premiär. Men vi ser mycket fram emot ett nytt samarbete mellan stjärnorna. Kanske är detta början på en super-duo vi kommer att få se mycket av i framtiden?
| 29 mars 2023 11:30 |