Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 januari 2023 | 20:23

Jeremy Renner kan ha räddat livet på sin brorson

Enligt sheriffens rapport var Marvelhjälten en riktig hjälte när han blev överkörd av en 7 ton tung snöplog.
Nya detaljer om Jeremy Renners olyckliga incident med en snöplog har kommit fram.
 
Skådespelaren ska ha försökt rädda livet på sin brorson (eller systerson, oklart) när han själv krossades av den 7 ton tunga maskinen. CNN har fått tag i Nevada-polisens rapport om händelsen som inträffade på nyårsdagen.
 
"Pistenbully-plogen började glida och tvingade Renner att hoppa ur utan att sätta i nödbrömsen", står det att läsa i rapporten. "Den har haft mekaniska fel, men vår undersökning visar att nödbromsen hade hindrat den från att röra sig framåt. När Renner försökte stoppa plogen från att skada hans brorson drogs han in under fordonet och blev överkörd."
 
Renner fick snabbt komma till sjukhus för operation. Den 52-årige skådespelaren bröt mer än 30 ben i kroppen. Han är nu på bättringsvägen och har delat lättsamma uppdateringar från sjukhussängen på Instagram. Enligt Variety har han fått komma hem förra veckan.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jeremy Renner (@jeremyrenner)

 
"Alla brutna ben kommer läka och bli starkare, precis som kärleken och bandet till min familj och mina vänner blir djupare" skrev en tacksam Renner i en uppdatering senast i helgen.
| 25 januari 2023 20:23 |