Film

Skribent

Viktor Eriksson

2 januari 2024 | 13:00

Jeremy Renner berättar vad som fick honom att tillfriskna

“När jag blev bättre blev hon mindre rädd” skriver Marvel-skådespelaren på Instagram.
På nyårsdagen 2023 gick det riktigt illa för Jeremy Renner som höll på att mista sitt liv i en olycka med en snöplog. Nu skriver skådespelaren i ett inlägg på Instagram om det gångna året och vad som fick honom att tillfriskna. Inlägget visar en bild på Jeremy Renner tillsammans med sin tioåriga dotter.
 
“Anledning nummer ett till mitt tillfrisknande är hon. Jag bad henne "vänta på mig" när jag först såg henne den 14 januari när jag kom hem. När jag blev bättre, blev hon mindre rädd. Det finns helt enkelt ingen bättre motivation för att återhämta sig än att läka sin familj och sina vänner” skriver Jeremy Renner och fortsätter.
 
“Med evig tacksamhet, tack alla för er kärlek och stöd detta senaste året. Jag behövde varje uns av välvilja och bön.”
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Jeremy Renner (@jeremyrenner)

 
I en intervju som Jeremy Renner gjorde med CNN under nyårsafton berättar skådespelaren mer om hur hans drivkraft att bli bättre efter olyckan var att hans familj skulle må bättre. 

– Det finns mycket för mig att kämpa för och jag var inställd på att återhämtningen bara skulle gå åt ett håll. Min återhämtning blev en lättnad för mig eftersom jag visste att jag kunde ge lättnad till min familj, min dotter och alla jag verkligen påverkade, säger Jeremy Renner och fortsätter. 

– Mitt stackars syskonbarn som var där med mig den dagen, jag gav honom bilder som han aldrig kan glömma. Men jag vet att min läkning skulle vara läkande för honom. 
| 2 januari 2024 13:00 |