Film

Skribent

Josefine Krischausky

2 februari 2021 | 10:00

Jennifer Lopez spelar lönnmördare i Netflix-filmen "The Mother"

Bakom kameran ser vi regissören till live action-remaken av "Mulan".
Jennifer Lopez fortsätter att hålla sig uppbokad med nya filmprojekt. På listan kan vi nu lägga till "The Mother", en kommande Netflix-film med en kvinnlig lönnmördare i centrum.
 
I filmen återvänder Lopez karaktär till branschen för att skydda en dotter hon tidigare övergivit, medan hon är på rymmen från ett antal farliga män. Deadline skriver att projektet sägs vara i samma anda som den klassiska action-thrillern "Leon".
 
Vidare rapporterar man att Niki Caro är planerad för registolen. Caros senaste projekt var Disneys live action-remake av "Mulan", och hon har tidigare arbetat på bland annat den prisbelönta filmen "Whale Rider" (2002).
 
Originalmanuset till "The Mother" har skrivits av "Lovecraft Country"-skaparen Misha Green, som nyligen avslöjades som den nya regissören till "Tomb Raider 2"
 
"The Mother" bör inte förväxlas med "The Godmother", en annan kommande thriller med Lopez i huvudrollen. Till skådespelarens kommande projekt hör även komedin "Shotgun Wedding" samt filmen "The Cipher", där hon kommer att spela en FBI-agent, även denna för Netflix. 
| 2 februari 2021 10:00 |