Film

Skribent

Alexander Dunerfors

21 mars 2014 | 00:45

"Jem and the Holograms" blir film - med din hjälp!

Dansare, skådespelare och andra kreativa själar sökes till filmatiseringen.

Det här borde göra några 80-talister glada. Den kortlivade men kultförklarade serien "Jem and the Holograms" återupplivas som spelfilm. Regissören Jon M. Chu, som varvar "G.I. Joe"-filmer med Justin Bieber-dokumentärer, står för regi tillsammans med skräckproducenten Jason Blum ("Paranormal Activity"-filmerna). Inte nog med det, de vill ha fansens hjälp.

- Vi vill bjuda in er till att vara en del av filmen: från att skriva musik till designa kostymer och välja skådespelare. Lite som Kickstarter, men vi ber er inte om era pengar utan er kreativitet, säger Chu i en video som släppts på nätet.

Är du ett fan av Jem? Eller rentav en begåvad skådespelare, sångare och/eller dansare som hoppas på ett Hollywood-genombrott?

Lägg upp en bild eller video på nätet med hashtaggen #JemTheMovie så kommer filmskaparna att hitta dig. Mer info i videon nedan:

Serien handlade om Jerrica Benton som, med hjälp av datorn Synergy, skapade sitt alter ego - sångerskan Jem - och bandet The Holograms. "Jem" TV-sändes mellan 1985 och 1988, men hittade sin svenska publik först på VHS.

Ser du fram emot filmen? Kommentera nedan.

| 21 mars 2014 00:45 |