Film

Skribent

Alexander Kardelo

28 januari 2022 | 19:50

Jason Momoa kan spela skurken i "Fast & Furious 10"

Vin Diesel och familjen tar hjälp av Aquaman för sitt nästa uppdrag.
Just när vi trodde att "Fast & Furious"-filmerna har tömt Hollywood på alla muskelknuttar... Hollywood Reporter rapporterar att självaste Jason Momoa ("Aquaman") kommer dyka upp i nästa film.

Momoa är just nu i slutförhandlingar om en roll i "Fast & Furious 10", och även om hans roll hålls hemlig så viskas det om att han ska spela skurk.

Detaljerna är i övrigt få. Men vi vet att två filmer återstår och att de ska fungera som en enda stor, tvådelad final på actionserien. Förutom Vin Diesel i huvudrollen som Dominic Toretto förväntas Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris och Sung Kang att återvända. Det gör även Charlize Theron i rollen som skurken Cypher, tillägger Variety.
 
 
Däremot kan vi nog glömma Dwayne Johnson, som efter några år av offentliga bråk med Diesel nyligen vänligt men bestämt avböjde sin medverkan. Stjärnan bakom karaktären Luke Hobbs sade i slutet av förra året: "Det inte finns en chans för mig att återvända".

Inspelningen av "Fast & Furious 10" börjar i vår med regissören Justin Lin tillbaka bakom ratten. Filmen har en biopremiär spikad i maj 2023.
| 28 januari 2022 19:50 |