Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 december 2021 | 16:30

Dwayne Johnson nobbar "Fast & Furious 10"

Dessutom gör han det med en känga till Vin Diesel: "Manipulativ".
Tjafset mellan Hollywoods stora actionstjärnor är visst inte över ännu. Dwayne Johnson vs Vin Diesel, ständigt i luven på varann, fortsätter med sitt offentliga sandlådebråk.

I höstas såg det ut som att Diesel var redo att erbjuda Johnson en plats i "Fast & Furious 10". Med ett öppet inlägg på sin Instagram bad han sin gamle motspelare att återvända i rollen som Hobbs.

"Inte en chans", säger nu Dwayne Johnson till CNN.

- Jag blev väldigt överraskad av Vins inlägg nyligen. Senast i juni, när vi snackade utanför sociala medier, sa jag till honom direkt - och i avskildhet - att jag inte kommer tillbaka till filmserien. Jag var vänlig men bestämd i mina ord och jag sa att jag alltid kommer stötta franchisen, men att det inte finns en chans för mig att återvända.
 
 
Samtidigt är han kritisk mot Vin Diesels inlägg som han kallar för manipulativt. ("Som du vet kallar mina barn dig Farbror Dwayne här i huset (...) Nu är tiden inne. Jag sa till dig för flera år sen att jag skulle fullfölja mitt löfte till Paul", skrev Diesel i november.)

- Hans offentliga inlägg är ett exempel på hans manipulation, kommenterar Dwayne Johnson. Jag gillar inte hur han tar upp sina barn eller Paul Walkers död. Lämna dem utanför. Vi har pratat om saken för flera månader sen och vi hade en överenskommelse.
 
Kritiken kommer dock också med lyckönskningar när actionserien snart närmar sig mål:
 
- Mitt mål var att lämna den fantastiska "Fast & Furious"-resan med värdighet och tacksamhet. Det är olyckligt att denna publika dialog har smutsat ned detta (...) Men jag önskar mina tidigare kollegor och hela teamet lycka till med nästa kapitel, säger Johnson. 
| 30 december 2021 16:30 |