Film

Skribent

Alexander Kardelo

29 juni 2023 | 09:30

Ingen har sett till Jamie Foxx på månader. Hur mår han egentligen?

Premiären av nya filmen "They Cloned Tyrone" saknade en av huvudrollerna. Jamie Foxx sägs återhämta sig efter en mystisk sjukdom.
I tisdags premiärvisades Netflix-filmen "They Cloned Tyrone" med skådespelarna John Boyega och Teyonah Parris på röda mattan. Deras motspelare Jamie Foxx var inte på plats - kanske inte så förvånande då han inte visat sig offentligt på flera månader.
 
Den 12 april meddelade hans dotter Corrine Foxx att hennes far "fick medicinska komplikationer igår, men är redan på bättringsvägen". Inspelningen av filmen "Back to Action" med Cameron Diaz fick stoppas när Foxx fick rusa till sjukhus.
 
Utan officiella detaljer om den mystiska sjukdomen började rykten såklart snabbt spridas på nätet. Det skrevs bland annat att "Familjen förberedde sig på det värsta".
 
Den 13 maj gav Jamie Foxx dotter ännu en uppdatering via Instagram: "Min far har varit utskriven från sjukhuset i veckor och återhämtar sig. Igår spelade han pickleball!" Däremot har Foxx inte synts till på några bilder, och det spekuleras i vad som egentligen är sant.
 
Aftonbladets reporter Magnus Sundholm antyder att det rör sig om en stroke - en trolig anledning till att Foxx och familjen vill mörka hans tillstånd då "sjukdom i Hollywood är värre än allt annat".
 
 

"Han försäkrar mig om att han mår bra"

 
Vid gårdagens premiär av "They Cloned Tyrone" gav skådisarna Boyega och Parris en positiv uppdatering kring Jamie Foxx välmående.
 
- Jag talade med honom nyligen och han önskade mig lycka till med pressturnén och försäkrade mig om att han mådde bra, sa Boyega till Hollywood Reporter. Han är en fenomenal skådespelare (...) Det fanns inte en tråkig stund.
 
- Jag är glad att han tar sig tiden för att tillfriskna på vilket sätt som än passar honom, tillägger Teyonah Parris.
 
Vi får önska Jamie Foxx ett snabbt tillfrisknande och hoppas på fler goda besked om hans hälsa.
| 29 juni 2023 09:30 |