Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 oktober 2020 | 13:15

James McAvoy improviserar fram sin nästa filmroll

Skådespelaren blir den ende utan manus när franska thrillern "Mon garçon" får en nyinspelning.
Han har redan spelat mannen med många olika personligheter i "Split", så vad blir nästa utmaning för James McAvoy? Vad sägs om detta: en långfilm där han inte får en enda replik i förväg.

McAvoy och Claire Foy har skrivit på för thrillern "My Son", om en far vars son har försvunnit utan ett spår. Foy spelar hans exfru som hjälper till att försöka lösa mysteriet. Men medan hon och övriga skådespelare känner till handlingen kommer James McAvoy att hoppa in i projektet lika ovetandes om vad som sker som hans allt mer desperata rollfigur. Han kommer att få improvisera fram alla sina scener i kronologisk ordning.

- James kommer att utföra filmens detektivarbete i realtid, i bild, för att skapa verklig spänning för denna thriller, kommenterar STX Films-chefen Adam Fogelson.
 
 
I den franska originalfilmen "Mon garçon" från 2017 spelade Guillaume Canet huvudrollen som den sökande pappan. (Filmen har oss veterligen inte släppts i Sverige.) Regissören Christian Carion är tillbaka för att regissera även den engelskspråkiga versionen.

Inspelningen sker i Skottland i november, skriver Hollywood Reporter.
| 6 oktober 2020 13:15 |