Film

Skribent

Mats Karlsson

10 mars 2014 | 00:01

James Gunn: "Jag hatar att göra film"

Regissören James Gunn, huvudrollsinnehavaren Chris Pratt och Marvelchefen Kevin Feige berättar om "Guardians of the Galaxy".

I slutet av sommaren är det dags för "Guardians of the Galaxy" att presentera sig för biopubliken. Till skillnad mot andra Marvelfilmer är denna film av det anonymare slaget. Regissören James Gunn, huvudrollsinnehavaren Chris Pratt och Marvelchefen Kevin Feige tog tillfället i akt och medverkade i en Q&A för att berätta vad vi kan förvänta oss i augusti.

- Rocket var alltid tänkt att vara filmens kärna. Men Cosmos fans blir tvungna att vänta tills de får se filmen, berättar Feige.

- Det finns mycket som publiken kommer att få reda på när de ser filmen, säger Gunn.

Trots att de verkar haft kul under inspelningarna avslöjar Gunn att han inte alls gillar att göra film.

- Vanligtvis hatar jag att göra film. Jag känner dock begäret att göra filmer. Jag gillar förarbetet och efterarbetet, men det faktiska filmskapandet är ett helvete för mig. Men jag gillade faktiskt att göra den här filmen, mer än andra filmer, säger Gunn.

Vid frågan om vi kommer att få se något efter sluttexterna, svarar Feige så här:

- Vi ser inte eftertextsscener som ett måste. Om vi har något kul, lägger vi till det. Men det är en del av upplevelsen att sitta kvar tills eftertexterna har rullar klart.

Chris Pratt avslöjar hur den färdiga filmen är.

- Den är kul och spännande. Den är väldigt annorlunda mot annat man har sett och den kommer att kicka röv. Jag tror att man kommer att älska den eftersom man är smart, säger Pratt.

"Guardians of the Galaxy" får biopremiär 1 augusti.

| 10 mars 2014 00:01 |