Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

25 december 2023 | 14:00

Prime Video ger oss en glimt av 2024 - se första klippet från nya "Road House"

Prime Video slösar ingen tid - lagom till det nya året har man släppts ett klipp med diverse projekt som kommer till streamingtjänsten under 2024.
Amazon Prime Video tjuvstartar 2024 med att ge oss en försmak av vad som komma skall. Projekt med bland andra Jake Gyllenhaal, Anne Hathaway och Camila Mendes är på väg till streamingtjänsten. 
 
I klippet får vi se en ordentligt tränad Jake Gyllenhaal när han går in i en boxningsring, vilket är en remake från "Road House" som först släpptes 1989. Gyllenhaal spelar huvudrollen som den före detta UFC-idrottaren gentemot MMA-stjärnan Conor McGregor. Filmen regisseras av Doug Liman som tidigare gett oss Edge of Tomorrow. 
 
 
Vi får också en första titt på Anne Hathaway i "The Idea of You" med bland annat Nicholas Galitzine. Historien är en filmadaption av novellen utav Robinne Lee om en singelmamma som med sin dotter åker till musiskfestivalen Coachella. Där tar saker och ting en oväntad vändning när mamman inleder en relation med sångaren i ett pojkband. 
 
Andra sneak-peaks inkluderar komedin "Ricky Stanicky" med Zac Efron, John Cena och William H. Macy samt den romantiska komedin "Upgraded" med Camila Mendes och Marisa Tomei. Se klippet nedan: 
 
 
Vilken titel ser du mest fram emot på Prime Video? Kommentera nedan. 
| 25 december 2023 14:00 |