Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 mars 2019 | 10:30

Jai Courtney kommer tillbaka i nya "The Suicide Squad"

Captain Boomerang återvänder som... en bumerang, kanske.
DC och James Gunn verkar ha rätt oklara planer för sin "reboot" av "Suicide Squad". Några skådespelare byts ut, andra karaktärer försvinner, men det låter också som att en del får behålla sina jobb.

I en ny intervju berättar Jai Courtney att vi får återse honom som Captain Boomerang i den nya filmen:

- Vi börjar filma inom några månader. Det finns inte mycket annat jag kan avslöja, men ja, Boomerang är helt säkert tillbaka, säger skådisen till Business Insider.

Det är också känt att Margot Robbie upprepar sin roll som Harley Quinn i nya "The Suicide Squad", något annat vore vansinne. Will Smith får däremot lämna över Deadshot till Idris Elba, och i övrigt är rollistan och skurkuppsättningen inte känd.

David Ayer regisserade "Suicide Squad" (2016), den rätt skruvade men sönderklippta DC-filmen som spelade in gott om pengar men lämnade fansen något missnöjda. James Gunn ("Guardians of the Galaxy") har fått uppgiften att sopa över misstagen och blåsa nytt liv i franchisen som kretsar kring DC Comics superskurkar. Det talas om "en fullständig reboot" men som sagt, med flera bekanta ansikten tillbaka.
 
"The Suicide Squad" siktar på biopremiär sommaren 2021.
| 30 mars 2019 10:30 |