Film

Skribent

Alexander Kardelo

12 augusti 2021 | 08:55

”Jag vet vad du gjorde förra sommaren” - första bilderna från tv-serien

Skräckserien får streamingpremiär 15 oktober på Amazon Prime Video.
Den populära 90-talsslashern ”Jag vet vad du gjorde förra sommaren” är den senaste filmen att stöpas om till tv-serieformat. Nu släpps de första bilderna ur skräckserien ”I Know What You Did Last Summer” som kan streama lagom till Halloween.
 
Large 8dab4e6afff5a0426a0de5e0b4b4ac30 i know 4 1024x615
 
Vad ska det då handla om? Ett år efter en dödlig bilolycka på självaste skolbalen mörker en grupp vänner att någon vet deras mörka hemlighet. En brutal mördare är ute efter dem, och det visar sig att hela staden döljer något...
 
Ungefär som i originalfilmen alltså. Men nuförtiden kan det vara svårare att begrava en hemlighet, menar seriens showrunner Sara Goodman i en intervju:

- Med all exponering i sociala medier känns det omöjligt att hålla något hemligt. Men samtidigt ser vi bara halva sanningen om folk. Så var inte dynamiken när boken eller filmen kom ut. Det är mycket svårare år 2021! Så mysteriet handlar inte bara om vem som förföljer dem. Det handlar också om vilka de själva verkligen är.
 
 
De fyra första avsnitten släpps 15 oktober, och därefter väntar ett nytt avsnitt varje fredag. Streamingtjänsten som levererar kalla kårar, skraja ungdomar och en mystisk mördare är Amazon Prime Video.
| 12 augusti 2021 08:55 |