Skribent

Mats Karlsson

22 februari 2014 | 17:01

Jack O'Connell blir MI6-agent

"300: Rise of an Empire"-skådisen kommer att spela huvudrollen i spionthrillern "Section 6".

Skådespelaren Jack O'Connell går från klarhet till klarhet och innan året är slut lär han finnas på mångas läppar. Nu har han fångat huvudrollen i spionthrillern "Section 6" som redan har blivit en snackis i Hollywood, rapporterar The Wrap.

Manuset som är skrivet av nykomlingen Aaron Berg såldes för otroliga 1.2 miljoner dollar efter ett budkrig mellan stora studios i Hollywood, där Universal till slut stod som slutsegrare. Den verklighetsbaserade spionthrillern handlar om hur den brittiska underrättelsetjänsten MI6 blev till och om dess första chef, George Mansfield Cummings, mannen som troligen inspirerade James Bond-seriens chef M.

Jack O'Connell ska spela en ospecificerad roll, men det vi vet är det är en ung huvudroll. Troligtvis blir det inte rollen som MI6-chefen George Mansfield Cummings, som har fångat Hugh Jackmans intresse. Det är också fortfarande oklart vem som sätter sig i registolen, men både Brett Ratner och Justin Lin har tidigare nämnts i sammanhanget.

Närmast ser vi Jack O'Connell i "300: Rise of an Empire" som får premiär 7 mars. Senare får vi se honom i Angelinas Jolies "Unbroken" och i "71".

| 22 februari 2014 17:01 |