Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

24 december 2015 | 09:00

J.J. Abrams önskar nu att han skulle gjort "Star Wars: Episode VIII" också

Hade ni velat ha tillbaka honom?
J.J. Abrams sover nog gott om nätterna. Han lyckades trots allt med konststycket att återuppliva "Star Wars" med en film som både kritiker och fans omfamnat, och som nu är på väg att krossa alla biorekord som finns.

Men allt är inte frid och fröjd. Skådespelaren Greg Grunberg (Matt från "Heroes") som i filmen spelar Snap Wexley, sa nyligen i en intervju med Washington Post att Abrams önskar att han också skulle göra "Episode VIII".

- Han läste manuset och sa något som han aldrig någonsin sagt. Han sa: "Det är så bra att jag önskar att det var jag som skulle göra filmen".

Grunberg fortsatte:

- Han kan ha sagt något liknande vid något tillfälle på "Lost" med Damon Lindelof, men jag hör honom aldrig uttrycka ånger på på det här sättet.


Greg Grunberg.

Kommentaren från Abrams kan förstås ses som ett stark komplimang till "The Force Awakens"-uppföljarens manus, ett manus som även Daisy Ridley tycker är "väldigt, väldigt bra". 

Rian Johnson, som ligger bakom "Looper" och "The Brothers Bloom" är dock regissören som fått uppdraget att ta "Episode VIII" till vita duken, och filmen får premiär den 26:e maj år 2017.

Hade du velat att Abrams också gjort "Episode VIII"?
| 24 december 2015 09:00 |