Klipp

Skribent

Viktor Jerner

22 maj 2016 | 22:00

J.J. Abrams och skådisarna i "Star Trek Beyond" nördade loss rejält på fan-event

Peppen inför filmen bara växer och växer.
Jag var en utav få som verkligen gillade den första trailern till "Star Trek Beyond" - den tredje delen i den nya filmserien - men även jag erkänner att den nya som landade igår var ytterligare några strån vassare. Det har varit relativt tyst om den här filmen misstänksamt länge, men nu börjar det verkligen hända grejer på alla fronter inför den kommande premiären i juli. 

Den nya trailern visades allra först på ett fan-event på Paramount Pictures Studios (Los Angeles) i fredags, där några ur gänget bakom filmen dök upp och snackade lite med utvalda trekkies, fans och filmbloggare. För oss som bjöds in (säger vi) men inte hade möjlighet att glida till LA har nu Flicks and the City klippt ihop en liten video där vi i alla fall får njuta av delar av eventet och dess härliga atmosfär.

Ingen annan än "Mythbusters"-legenden Adam Savage modererar och intervjuar producenten J.J. Abrams, regissören Justin Lin och skådespelarna Chris Pine, Zachary Quinto och Karl Urban om allt från gamla "Star Trek"-minnen till Leonard Nimoys tragiska bortgång. Dessutom plockar Justin Lin massiva pluspoäng när det görs klart att han personligen såg till att Paramount och CBS skrotade sin stämningsansökan mot en ambitiös fan-film.

Kolla in materialet nedan: 


Hur taggade är ni på "Star Trek Beyond"? 
| 22 maj 2016 22:00 |