Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 september 2017 | 10:00

"It's Always Sunny in Philadelphia"-gänget har en ny tv-serie på gång

Men oroa dig inte för att de ska få för mycket att göra - det finns fortfarande två säsonger till av "It's Always Sunny in Philadelphia" bekräftade hos FXX.
Fox har plockat upp ett pilotavsnitt av en kommande komediserie, från skaparna bakom succéserien "It's Always Sunny in Philadelphia", rapporterar Variety.
 
Serien heter "Cool Kids" och kommer följa tre killkompisar i ett bostadsområde för pensionärer. Fram tills nyligen har vännerna haft kontrollen över området som de mest populära, men efter att en rebellisk kvinna flyttar dit och utmanar deras ställning så ställs allt på sin spets.
 
Som så ofta när det kommer till komediserier så låter själva premissen absurt tråkig, men med rätt folk bakom kulisserna kan det bli riktigt bra. När det kommer till "It's Always Sunny in Philadelphia" så är det den komediserie som rullat allra flest säsonger i USA (när de ytterligare två bekräftade säsongerna väl har sänts). De verkar alltså veta vad de pysslar med. 
 
"It’s Always Sunny"-stjärnorna Charlie Day, Rob McElhenney och Glenn Howerton kommer vara exekutiva producenter för serien - Charlie Day kommer skriva pilotavsnittet tillsammans med Paul Fruchbom.
 
Håll ett öga öppet för "Cool Kids" vartefter, om du är ett "It's Always Sunny in Philadelphia"-fan det vill säga!
| 6 september 2017 10:00 |