Spel

Skribent

David Grundström

31 augusti 2017 | 16:30

Vacker promo-video från "Life is Strange" lämnar inte ett öga torrt

Idag släpps den första episoden till "Life is Strange: Before the Storm", i samband med detta hyllar utvecklarna allas våra bästa vänner. Och sparkar oss lätt i tårkanalerna samtidigt.
Mitt favoritspel 2015 var "Life is Strange". Ett spel som släpptes i fem episoder vartefter varandra där vi fick spela som Maxine Caulfield. En tjej som precis börjat på college när hon upptäcker att hon kan manipulera tid.
 
Idag släpps den första av tre episoder i prequel-spelet "Life is Strange: Before the Storm". I det här spelet är det inte längre Maxine med hennes tidsresande vi får kontrollen över, utan hennes barndomsvän Chloe. Jag har inte hunnit spela detta ännu, men förväntar mig välskrivna karaktärer, mysig folkmusik och svåra val när jag startar upp det senare ikväll.
 
I samband med att första episoden nu är ute har utvecklarna publicerat en video som hyllar vänskap, och det är svårt att inte bli rörd av den:
 
 
Om känslotunga spel inte riktigt är din melodi kanske söta djur kan uppmuntra. Du missade väl inte nyheten om att husdjur äntligen är påväg till "The Sims 4"?
 
"Life is Strange: Before the Storm" finns ute nu till Playstation 4, Xbox One och PC.
| 31 augusti 2017 16:30 |