Film

Skribent

Alexander Dunerfors

28 juni 2015 | 12:00

Inspelningsstart för ”Star Trek Beyond”

Två av skådespelarna har redan skrivit på för en fjärde film.
I veckan började inspelningen av ”Star Trek 3”, eller som envisa rykten påstår: ”Star Trek Beyond”. Den tredje filmen i den rebootade rymdserien filmar under fusktiteln ”Washington” i kanadensiska Vancouver. 

Men det är aldrig för tidigt att börja tala om en fjärde film. Enligt Hollywood Reporter har Zachary Quinto och Chris Pine redan skrivit kontrakt för ännu en omgång.

Det är ingen garanti att en ”Star Trek 4” faktiskt blir av, men om det sker så vet vi att de två huvudpersonerna - Kirk och Spock - har sin givna plats ombord USS Enterprise. De kan nog räkna med en schysst lönehöjning också. Chris Pine fick 600.000 amerikanska dollar för den första filmen, och 3 miljoner för den tredje. 

”Star Trek Beyond” landar på biodukarna 29 juli 2016, samma år ”Star Trek” - originalserien - fyller 60 år. Regisserar gör Justin Lin (”Fast & Furious" del 3-6). Idris Elba ryktas spela filmens skurk.

Uppdatering 30 juni: Justin Lin bekräftar titeln "Star Trek Beyond". På sin Twitter har han även lagt upp den första inspelningsbilden med orden: "Let the next Starfleet voyage begin!"Läs alla nyheter om "Star Trek 3"...

| 28 juni 2015 12:00 |