Film

Skribent

Anders Eklöf

18 juli 2020 | 11:20

Inspelningen av "Uncharted"-filmen verkar vara på gång (snart?)

Det har länge talats om en film baserad på spelserien "Uncharted" med Tom Holland i huvudrollen, men nu verkar den faktiskt vara på gång på riktigt.
Filmatiseringen av den populära spelserien "Uncharted" av Naughty Dog har varit på gång i flera år, dock med flera hinder på vägen. Regissörer har hoppat av, skådespelare har bytts ut och premiärdatumet ändrats. 
 
Det vi vet är att Ruben Fleischer ("Zombieland") ska regissera och att Tom Holland (som är mest känd som den senaste iterationen av Spindelmannen) ska spela en ung version av huvudpersonen Nathan Drake. Mark Wahlberg, som tidigare var tänkt att spela den rollen, kommer istället träda in i rollen som hans mentor Sully. 
 
Det är även klart att Antonio Banderas kommer ha en roll, men det är i dagsläget oklart vilken. 
 
Rättigheterna till filmen köptes redan 2007, men nu verkar det faktiskt som att filmen har livstecken. 
 
Det är nämligen Tom Holland som lade upp en bild på sitt Instagram-konto med en stol med texten "Nate" och kommentaren "Day one, #Uncharted". 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

Day one #uncharted

Ett inlägg delat av Tom Holland (@tomholland2013)

 
Dock har inte inspelningen riktigt börjat ännu, men till sajten The Hollywood Reporter säger insiders att de ska sätta igång den 20 juli. 
 
I april meddelade Sony att filmen kommer släppas den 16 juli 2021, men framtiden får avgöra om det faktiskt blir så. 
 
"Uncharted"-serien handlar om äventyraren Nathan Drake som reser runt i världen för att hitta gömda skatter och bortglömda städer, samtidigt som han ofta tävlar mot stora kriminella organisationer. Det senaste spelet i serien var "Uncharted": The Lost Legacy", där du istället spelade som de kvinnliga karaktärerna Chloe Frazer och Nadine Ross. Spelen utvecklas av Naughty Dog, som senast gjorde "The Last of Us Part II"
 
 
| 18 juli 2020 11:20 |