Skribent

Mats Karlsson

15 juni 2013 | 17:01

Inspelningen av "Sexual Healing" blir inte av

Med endast tre veckor kvar till inspelningen stoppas produktionen på grund av finansieringsproblem.

I mars rapporterade vi om det snöpliga avhoppet av regissören Lynne Ramsay som inte dök upp på inspelningen av "Jane Got A Gun". Nu har (o)turen kommit till filmatiseringen av Marvin Gaye liv, "Sexual Healing". Med bara tre veckor kvar till inspelningen blir man tvungen att stoppa produktionen, rapporterar ScreenDaily.

Anledningen är att projektet har finansieringsproblem att det fanns ingen någon annan utväg än att stoppa inspelningen. Enligt ScreenDaily har en amerikansk investerare dröjt med sin finansiering som har resulterat i det plötsliga stoppet av projektet. Dessvärre har inte ens filmteamet fått betalt för den tid man redan har lagt ner på projektet och inte förrän finansieringen är löst kan teamet räkna med någon betalning.

Filmen skulle baseras på boken "Trouble Man" som handlar om Gayes upplevelser i Ostend, Belgien där han spelade in succéalbumet "Midnight Love". Det blev en stor comeback för Gaye från de problem han hade med droger och mycket annat.

Filmen skulle regisseras av Julien Temple och ha Jesse L. Martin i rollen som Gaye och S. Epatha Merkerson som Gayes mamma.

| 15 juni 2013 17:01 |