Serie

Skribent

Alexander Kardelo

21 september 2021 | 08:50

Inspelningen av "Obi-Wan Kenobi" är färdig

"Jag tror ingen kommer bli besviken", säger Ewan McGregor.
Nu är det förhoppningsvis inte länge kvar innan vi återser Ewan McGregor i rollen som jedimästaren Obi-Wan. Efter helgens Emmygala berättade skådespelaren för Variety att den nya miniserien är färdig med inspelningarna:

- Jag hade jättekul. Jag gillade verkligen att jobba med Deborah Chow, och... Jag tror inte att någon kommer att bli besviken. Den kommer bli bra. Den nya teknologin vi använt oss av är cool. Det är en helt annan upplevelse än att spela in de tre filmerna som jag var med i.
 
 
"Obi-Wan Kenobi" kommer utspela sig runt 10 år efter "Star Wars Episod III: Mörkrets hämnd" och låter Kenobi än en gång konfrontera Darth Vader (spelad av Hayden Christensen). Den fristående Star Wars-spinoffen har även Kumail Nanjiani, Benny Safdie och Joel Edgerton i rollistan. 

Teknologin som McGregor nämner är sannolikt samma "virtual sets" som gjort "The Mandalorian" möjlig. En serie som regissören Deborah Chow för övrigt jobbade på innan hon fick uppdraget att regissera alla sex avsnitt av "Obi-Wan Kenobi".

TV-serien ligger nu i postproduktion och har planerad streamingpremiär under 2022.
| 21 september 2021 08:50 |