Serie

Skribent

Josefine Krischausky

4 maj 2021 | 09:55

Inspelningen av "Emily in Paris" andra säsong är officiellt igång

Lily Collins återvänder till titelrollen när "Sex and the City"-skaparens succékomedi fortsätter med nya avsnitt.
Lily Collins är tillbaka på Paris gator, redo för nya äventyr i Netflix populära komediserie "Emily in Paris". Under gårdagen meddelade man att inspelningen av den andra säsongen officiellt är igång, på plats i Frankrike. 
 
Flera av de medverkande bekräftar även nyheten i seriens sociala medier. Förutom Collins, som återvänder till titelrollen, så kommer vi även att få se mer av skådisar som Ashley Park, Lucas Bravo och Camille Razat.
 
Netflix passar även på att avslöja att produktionen blev deras mest sedda komediserie under förra året, med 58 miljoner hushåll som tittade på serien under dess första månad hos streamingstjänsten. 
 
 
I "Emily in Paris" får vi följa Emily, en tjej i tjugoårsåldern som lämnar sitt tidigare liv i Chicago för att börja arbeta med sociala medier hos ett lyxigt företag i Paris. Bakom serien ligger Darren Star, som tidigare har skapat framgångsrika tv-produktioner som "Sex and the City" och "Beverly Hills".
 
- Vi kunde inte vara mer stolta och ivriga över att få förmedla mer glädje till våra fans, när vi sätter igång produktionen av säsong två, säger Star i ett uttalande. 
 
Den första säsongen hade premiär i början av oktober förra året, och serien blev klar för en andra säsong redan i november. Exakt när de nya avsnitten kommer att bli tillgängliga hos Netflix är däremot inte bekräftat.
 
Kommer du att följa den andra säsongen av "Emily in Paris"?
| 4 maj 2021 09:55 |