Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

13 mars 2021 | 13:45

Inspelningarna av nästa stora "Star Trek"-serie är officiellt igång

"Star Trek: Strange New Worlds" låter oss följa med Christopher Pike och Spock på nya äventyr hos den kommande streamingtjänsten Paramount+.
Den som har följt "Star Trek: Discovery" har redan bekantat sig med skådespelarna Anson Mount, Rebecca Romijn och Ethan Pecks versioner av de ikoniska Star Trek-karaktärerna Christopher Pike, Spock och Number One.
 
Men deras besök i "Star Trek: Discovery" var bara ett sätt att introducera karaktärerna på nytt, i det nya Star Trek-universum som har byggts upp hos CBS All Access under de senaste åren. Inom kort kommer vi att få följa gänget ut på nya resor i universum. 
 
 
Den 25 mars lanseras Paramount+ här i Sverige, en streamingtjänst som bland annat kommer att samla serier och filmer från CBS All Access, Showtime och Paramount. Det är i nuläget oklart hur lång tid det kommer att ta innan "Star Trek: Strange New Worlds" redo för premiär. 
 

Läs också: Paramount+ till Sverige i vår

 
Har du följt de tidigare Star Trek-serierna från CBS All Access? Kommer du att ge "Star Trek: Strange New Worlds" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 13 mars 2021 13:45 |