Film

Skribent

Mats Karlsson

31 maj 2013 | 18:01

Inspelningarna av "Medicinen" har startat

Colin Nutleys nya dramakomedi med Helena Bergström, Ewa Fröling och Petra Mede.

Colin Nutley har inte gjort film sedan "Änglagård - Tredje gången gillt", men nu får vi snart se regissörens nya dramakomedi "Medicinen" som redan har startat inspelningarna.

Filmen handlar om Johanna som är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll. Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd.

För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar. Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten. Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?

I rollistan ser vi Helena Bergström, Ewa Fröling, Maria Lundqvist, Katarina Ewerlöf, Cecilia Forss, Susanne Thorson, Petra Mede, Peter Eggers, Thomas Hanzon, Johan H:son Kjellgren, Nina Gunke och Ida Engvoll. Biopremiär blir det under 2014.

| 31 maj 2013 18:01 |