Film

Skribent

Tobias Andersson

2 juli 2023 | 14:00

Harrison Ford vädjar till dig som sett nya ”Indiana Jones”

Tillhör du dem som vallfärdat till biografen för att ta del av Indys femte äventyr? I så fall har Harrison Ford något han vill säga till dig.
Herr Ford har för femte gången tagit på sig fedorahatten och återvänt i rollen som den pisksvingande arkeologen dr. Jones. ”Indiana Jones and the Dial of Destiny” hade premiär under veckan och kanske har du redan hunnit med ett biobesök för att se din barndomshjälte leta skatter och spöa nazister.
 
Tillhör du dem som sett filmen och tackat av den ikoniske filmhjälten i hans (med stor sannolikhet) sista äventyr? Om svaret är ett rungande ja så har Harrison Ford ett meddelande till dig.
 
Hans vädjan som går att lyssna på nedan är kort och kräver största, möjliga...tystnad från din sida.
 
 
Hans hyschande säger allt. Spoila inte filmen för de fans som snart ska få ta del av nya Indy-äventyret där han är på jakt efter en av Arkimedes mytomspunna grunkor, och med sig på jakten har han Phoebe Waller-Bridges skattletarkaraktär.
 
”Indiana Jones and the Dial of Destiny” hade Sverigepremiär den 28 juni och rullar för fullt på biograferna just nu. Här på MovieZine belönade vi filmen med betyget 3/5.
 
”Jag tvivlar inte på att ”Indiana Jones and the Dial of Destiny” kommer att bli en megasuccé på biograferna, och en film som den här ska definitivt ses på bio och inte på en hemmaskärm. Men det är inte en film som jag kommer att återvända till så många gånger som jag har sett om ”Jakten på den försvunna skatten”, skriver MovieZines Gunnar Rehlin i sin recension.
| 2 juli 2023 14:00 |