Film

Skribent

MovieZine

23 november 2018 | 09:00

"I Sverige finns inga horor" - nya dokumentären släpps gratis på Youtube

Njutafilms vill att så många som möjligt ska se den nya filmen om sexarbetarnas rättigheter.
Den nya dokumentären "I Sverige finns inga horor" av franska Ovidie släpptes idag gratis på Youtube. Distributören Njutafilms önskar nå en så bred publik som möjligt, skriver man i ett pressmeddelande. Vid sidan av det traditionella släppet på dvd och vod finns nu filmen att streama gratis i en månad.
 
Ovidie är skådespelerska, regissör, författare och journalist. Hon har jobbat med feministisk erotisk film och sexualupplysnings- och instruktionsfilmer. Numera gör hon debatterande samhällsdokumentärer, som "Pornokrati - Den nya sexindustrin" (2017).
 

Se "I Sverige finns inga horor" (2018)

 
 
2013, Västerås. Under ett möte med sina barn, anordnat av socialtjänsten, mördas Eva-Marree av sin förre detta partner, pappan till barnen. Trots flera anmälningar om pappans våldsamma beteende hade han ensam fått vårdnad om barnen, efter att socialtjänsten fått reda på att Eva-Marree en kort period hade jobbat som prostituerad.

Eva-Marrée försökte bevisa sin duglighet som mamma för socialtjänsten och i tingsrätten för att återfå vårdnaden om sina barn. Samtidigt kämpade hon för sin rätt att få jobba som sexarbetare, genom sitt aktivistiska arbete inom Rose Alliance, rörelsen för sexarbetares rättigheter.
| 23 november 2018 09:00 |