Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

16 december 2021 | 23:30

Hyllade "Yellowjackets" är redan klar för säsong 2

Du har väl inte missat "Yellowjackets" hos Paramount+?
Variety rapporterar att "Yellowjackets" är klar för en andra säsong hos Showtime (Paramount+ i Sverige), bara en månad efter premiären av den första. I en tv-värld som tycks erbjuda 100 nya premiärer varje vecka, så är det inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Men efter ett väldigt självsäkert uttalande från Showtime-chefen Gary Levine, så verkar det onekligen som att det är en serie som bör ges en chans snarast:
 
- "Yellowjackets" har blivit en otvivelaktig sensation för Showtime. Vi är överväldigade av både hyllningarna och tittarnas mottagande av vår serie, inkluderat flera "Best of 2021"-listor, 100% betyg hos Rotten Tomatoes och fortsatt växande antal tittare. Det finns uppenbarligen en hunger för orginalitet och djärvhet. Och våra fantastiska showrunners, tillsammans med den perfekta casten, har levererat just det och så mycket mer. Jag kan inte vänta på att få se överraskningarna som väntar på oss i den andra säsongen.
 
Handlingen utspelar sig i två olika tidslinjer, en precis efter en flygplanskrasch - där spelarna i fotbollslag för tjejer tvingas ta hand om sig själva. Den andra tidslinjen utspelar sig när spelarna i vuxen ålder försöker hantera det trauma man varit med om, på väldigt olika sätt. 
 
 
I huvudrollerna hittar vi Melanie Lynskey, Juliette Lewis, Christina Ricci och Tawny Cypress. Den första säsongen kommer att bestå av totalt 10 avsnitt, varav fem redan finns tillgängliga hos Paramount+ här i Sverige.
 

Läs också: Michael C. Hall tillbaka som Dexter: "Jag var också missnöjd med slutet"

 
Har du hunnit ge "Yellowjackets" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 16 december 2021 23:30 |