Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 januari 2020 | 20:45

Trailer: Al Pacinos nazistjakt i "Hunters" får premiär i februari

Amazon Primes nya originalserie är exekutivt producerad av Jordan Peele, med Al Pacino i huvudrollen som ledaren för en grupp av nazistjägare.
Al Pacino har under hösten varit aktuell i en av huvudrollerna i Martin Scorseses långfilm "The Irishman", men kommer i februari att ta steget över till Amazon Prime och deras kommande originalserie "Hunters". Under dagen har man släppt en ny poster och en längre trailer, där det avslöjas att premiären är satt till den 21 februari.
 
Året är 1977 och Pacino kommer att leda en grupp som kallas "Jägarna", vars mål är att söka upp och utrota de hundratals nazister som har infiltrerat New York - med hemliga planer att skapa det Fjärde riket i USA. Men det är givetvis ingenting "Jägarna" kommer att tillåta. 
 
 
Förutom Pacino i huvudrollen kommer vi även att få se den svenska skådespelerskan Lena Olin, Josh Radnor, Carol Kane, Saul Rubinek, Louis Ozawa Changchien, Tiffany Boone, Dylan Baker och Greg Austin framför kameran. Den första säsongen av "Hunters" kommer att bestå av totalt tio avsnitt.
 
 
Baserat på trailern så verkar det som att "Hunters" kommer att passa bra ihop med Amazon Primes blodiga originalserie "The Boys" från i somras. Det återstår däremot att se huruvida "Hunters" lyckas bli en lika stor succé för streamingtjänsten.
 

Läs också: "Locke & Key" får premiär på Netflix i februari

 
Kommer du att ge "Hunters" en chans i februari? Kommentera gärna nedan!
| 4 januari 2020 20:45 |