Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

25 april 2018 | 08:30

Hulu lägger ned sektinspirerade "The Path" efter 3 säsonger

Aaron Pauls dagar som godhjärtad "sektledare" verkar tyvärr vara över.
Hulu har valt att inte ge "The Path" en fjärde säsong, enligt uppgifter till Variety. Vilket jag personligen tycker är väldigt synd - och en aning upprörande.
 
Med tanke på hur den tredje säsongen slutar, kan seriens skapare inte ha varit riktigt redo för beskedet. Väldigt många bollar lämnas nu i luften, något som jag gärna hade sett Hulu låtit oss få se ett värdigt avslut på under en kortare fjärde säsong åtminstone.
 
"The Path" med Aaron Paul ("Breaking Bad") och Michelle Monaghan ("True Detectives" första säsong) i huvudrollerna som det gifta paret Eddie och Sarah Lane, vars familj och äktenskap minst sagt sätts på prov när tron till deras godhjärtade men sektliknande liv testas på olika sätt under de tre första säsongerna.
 
 
Personligen tycker jag verkligen att de under den andra halvan av säsong två, och hela den tredje, lyclades dra igång en väldigt spännande och värdig diskussion om vad tro är och bör vara. Med en hel del spänning från de många hot från de som inte delar gruppens syn på världen.
 
Eftersom Hulu ändå väljer att lägga ned "The Path", utan att låta seriens skapare avsluta den öå rätt sätt, tyder det på att den tredje säsongen inte alls lyckades att locka tittarna tillbaka. Vi som faktiskt gillade serien får helt enkelt vara glada för att vi hann få hela 36 avsnitt av "The Path".
 
Har du givit "The Path" en chans ännu - vad tyckte du? Kommentera gärna nedan!
| 25 april 2018 08:30 |