Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

26 maj 2015 | 22:00

Hulk Hogan i snack om "The Expendables 4"

Wrestling-kungen kan bli "den ondaste mannen i världen".
Gillar du "The Expendables"-filmerna? Du verkar i så fall inte vara ensam. Den tredje filmen i serien spelade till syvende och sist in tillräckligt med stålar för att skicka en fjärde film till förproduktion och överkuckun Sylvester Stallone verkar redan ha hittat sin nästa skurk; Hulk Hogan. Den nu 61 år gamle WWE-legendaren har själv sagt att han talat med "Sly" om att gestalta "den ondaste mannen i världen".

Såhär sa han:

- Vi försöker hitta ett sätt att kanske göra mig till den ondaste mannen i världen. Du vet, Stallone gav mig min första chans och han har varit en fantastisk vän. Vi hade ett bra snack, där vi talade om möjligheterna. Kan jag fortfarande springa? Kan jag fortfarande hoppa? Kanske inte lika snabbt och inte lika högt längre, men jag tror att Hollywood kan hitta en bra stuntman som kan hjälpa mig med det.

Snart kanske vi får se en stor, gul mustasch och en knuten snusnäsduk även i actionfilmens förlovade land alltså. Hogan har tidigare medverkat i filmer som "Spy Hard" och "En stor stark... till!".

Vem vill du se i "The Expendables 4"?
| 26 maj 2015 22:00 |