Film

Skribent

MovieZine

10 juli 2023 | 16:40

Hugh Jackman i klassisk gul Wolverine-dräkt - här är första bilden från "Deadpool 3"

Spana in en sprillans ny bild från inspelningen. Den efterlängtade Marvel-rullen får biopremiär våren 2024.
Inspelningen av den tredje Deadpool-filmen pågår för fullt i London sedan maj. Bara häromdagen fick vi några smygtagna bilder på Ryan Reynolds i vad som verkar vara en ny dräkt för Deadpool.
 
En som definitivt har svidat om för den nya filmen är Hugh Jackman. På en officiell bild från filmen ser vi Wolverine en gul dräkt med blå detaljer. Det är en klassisk look för hjälten, som känns igen från serietidningarna och 90-talets "X-Men: The Animated Series" - men för första gången på bioduken.
 
Ryan Reynolds har delat bilden på sin Instagram.
 
Jackman har redan spelat Wolverine i nio filmer. Och trots att karaktären mötte sitt slutgiltiga öde i "Logan" så är han snart tillbaka - hur?
 
- Jag vill inte kalla filmen för "Deadpool 3" utan "Wolverine 10". Men den här historien utspelar sig före "Logan", där han dog. Jag trodde ärligt talat att jag var färdig. Men när jag tänkte på Deadpool och Wolverine som är klassiska rivaler i serietidningarna, så tänkte jag på en dynamik som jag aldrig fick utforska, sa Jackman i en intervju tidigare i år.
 
Shawn Levy regisserar "Deadpool 3", som beskrivs som en roadtrip genom multiversum för de två omaka antihjältarna. Det här blir också Deadpools och Wolverines debut i MCU. Biopremiär i maj 2024.
| 10 juli 2023 16:40 |