Serie

Skribent

Alexander Kardelo

23 februari 2023 | 08:00

Inget mer ”House of the Dragon” förrän sommaren 2024?

Enligt rapporter dröjer andra säsongen av ”Game of Thrones”-prequeln över ett år till.
Vi kommer få vänta tålmodigt på fortsättningen av ”House of the Dragon”. Enligt Variety får säsong 2 ”sannolikt” premiär sommaren 2024.
 
Den första säsongen av ”House of the Dragon” släpptes under hösten, med den svåra uppgiften att följa i supersuccén ”Game of Thrones” fotspår. Det verkar som att många fans tog även prequeln till sina hjärtan då serien blev en av de största tittarframgångarna på HBO Max.
 
Nu planerar streamingtjänsten ännu fler serier ur George R.R. Martins fantasy-universum, men HBO-cheferna har inte bråttom:
 
- Min filosofi är att bra manus är högsta prioritet. Det är inte så att jag vill ha en om året eller två om året, berättar HBO:s innehållschef Casey Bloys.
 
- För att få till ”House of the Dragon” utvecklade vi mängder av serier, vi spelade in en pilot och skrev många manus. Att göra om det kommer bli lika krävande. Man måste testa många olika saker för man vet aldrig vad som kommer att fungera. Det är vad vi gör just nu. Sen finns kanske en gräns på hur många fansen vill ha.
 
En potentiell framtida spin-off som ligger i utveckling är en serie om Jon Snow, spelad av Kit Harington. Men än så länge finns inga nyheter kring den.
 
Tror ni att vi kommer ha flera framgångsrika "GOT"-serier igång i framtiden? Kommentera nedan.
| 23 februari 2023 08:00 |