Serie

Skribent

MovieZine

13 november 2020 | 10:20

Hon ersätter Petra Mede i "Bonusfamiljen"

Petra Mede tvingas lämna "Bonusfamiljen" på grund av COVID-19. Emma Peters tar över rollen som Katja i säsong 4.
Hösten 2021 återvänder SVT:s populära "Bonusfamijen" och inspelningen av den fjärde säsongen har nyss påbörjats. En stor förändring har dock skett. På grund av hälsoskäl kopplade till corona återvänder inte Petra Mede som Katja i den nya säsongen.

- Jag drabbades för två veckor sedan av COVID-19. Det har fått mig att inse allvaret i denna pandemin. Nu är det hälsan som är prioritet ett. På grund av detta är jag tvungen att hoppa av "Bonusfamiljen". Jag vill passa på att tacka för de här fantastiska åren med "Bonusfamiljen". Det har varit bland det roligaste jag har gjort och jag kan bara hoppas att få vara med om nåt lika kul igen. Jag önskar hela produktionen ett stort lycka till, säger Mede i ett pressmeddelande.
 
 
Den som tar över rollen blir Emma Peters, känd från "Fartblinda" och "Finaste familjen". Redan på måndag är hennes första inspelningsdag.

- Jag ska försöka fylla Petras och framförallt Katjas kostym. Jag har aldrig kostym på mig, men jag är en rätt bra skådespelare så det ska nog gå. Jag älskar "Bonusfamiljen" och tycker att Katja är en underbart problematisk karaktär och hoppas att tevepubliken vänjer sig vid en något kortare version. Så är det ju i bonusfamiljer, man får bara vänja sig vid en ny styvmorsa, kommenterar skådespelerskan.
| 13 november 2020 10:20 |